Shamaria-mysteerikoulu (ryhmä 2019-2020)

Haluatko olla sisäisesti vapaa ja kokonainen?
Haluatko vahvistaa sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen energiasi tasapainoa sekä pyhää ja alkuvoimaista naiseuttasi?
Kiinnostavatko sinua elämän mysteerit ja ikiaikainen viisaus osana tätä päivää?
Haluatko vaikuttaa maailmaan merkityksellisellä tavalla?

Shamaria® on ainutlaatuinen ja korkeatasoinen, naisille suunnattu kokonaisuus. Shamaria on ikiaikainen ja uusi yhtä aikaa – moderni mysteerikoulu, joka avaa vanhan viisauden osaksi tämän päivän tietoisen naisen elämää.  

Kahdeksan kuukauden aikana käymme läpi matkan, joka vapauttaa sinua siitä, mikä vielä estää sinua elämästä täydellä potentiaalillasi, omassa voimassasi. Prosessin myötä opit tuntemaan itsesi syvemmin. Se johtaa uudenlaiseen sisäiseen eheyteen ja selkeyteen, jotta voit elää tietoisemmin ja kokonaisvaltaisemmin; kotona omassa kehossasi ja aidosti läsnä itsessäsi. Luovuutesi kasvaa, intuitiosi vahvistuu. Syvennyt myös ikiaikaisiin mysteereihin, mytologioihin ja henkiseen alkemiaan, jotta voit ymmärtää oman ainutlaatuisen merkityksellisyytesi osana suurempaa kudontaa.

Kokonaisuuteen sisältyy 5 yhteistä retriittiviikonloppua, etäopiskelua,  jatkuva henkilökohtainen ohjaus sekä runsas määrä materiaalia. Saat itsellesi uusia työkaluja ja eväitä myös tulevaan.

Jaamme prosessia erityisesti naisen elämän kautta, kulkien samalla kohti sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen energian välistä tasapainoa. Voit kokea oman naiseuden moniulotteisuuden, sen pyhän ja villin voiman. Muutat niitä puolia, joissa vielä teet itsestäsi pienen oman hyvinvointisi kustannuksella. Vapautuaksemme kohtaamme feminiinisyyden varjoja, kuten naiseuteen liittyvää häpeää, uhriutta ja epäluottamusta. Uutta synnyttävä, lempeä ja hyväksyvä feminiininen energia on kuitenkin se, joka mahdollistaa meissä muutoksen ja uudenlaisen eheyden, autenttisuuden. Teemme tilaa haavoittuvaisuuden voimalle ja inhimillisyydelle, tietenkään iloa sekä elämän keveyttä unohtamatta. Itsetuntemuksen myötä sinussa vahvistuu myös itsenäisyys, oman elämän johtajuus. Sinun muutos vaikuttaa myös ympäristöösi, jolloin ihmissuhteesi avautuvat uudella tavalla totuudellisimmiksi ja aidommiksi. Haluatko olla tietoinen nainen, joka luo uutta maailmaa teoillaan ja jo pelkällä olemuksellaan? 

Shamaria-mysteerikoulussa työskentelemme yksin, pareina ja ryhmänä. Työskentelemme niin mielen, kehon kuin sielun tasolla käyttäen vaihtelevia lähestymistapoja. Prosessi on etenkin kokemuksellinen. Työskentely koostuu erilaisista valmennuksellisista harjoituksista, sisäisistä ohjatuista matkoista, luovasta tekemisestä, meditaatioista ja kehollisista harjoituksista. Kokonaisuudessa yhdistyy niin ikaikainen henkinen viisaus kuin modernit tutkimukset. Ammennamme voimaa luovuudesta, liikkeestä ja luonnosta. Juhlistamme elämää kauniilla seremonioilla. Keskustelemme, kohtaamme ja jaamme. Annamme intuition ohjata.

Tämän matkan myötä kirjoitat tarinaasi uudelleen, luot nahkaasi ja kuorit kerroksia. Leikit ja liikut, antaudut, puhdistut ja uudistut, jotta voit lopulta muistaa kuka sinä autenttisesti sisimmässäsi olet. Elämän ilo, syvyys ja pyhyys voimistuvat. Voit kokea olevasi kokonainen sekä ainutlaatuinen osa suurta kokonaisuutta.

 

”Tämä matka on ollut sellainen matka omaan itseen, etten olisi koskaan uskonut todeksi. Todella, todella vaikuttavan ja ihanan koulutuksen olet olet luonut. Ja pidän tavastasi opettaa, annat meidän itse oivaltaa itsemme ja olet tukena valtavan tiedonmäärän kanssa.” – Niina-

Lisää palautteita täällä

 

Shamaria-mysteerikoulu on kahdeksan kuukauden kokonaisuus, joka sisältää lähiopetusta elämyksellisillä ja syväluotaavilla retriiteillä, henkilökohtaista ohjausta, verkossa tapahtuvaa opetusta, kattavan määrän inspiroivia harjoituksia, kirjallista materiaalia sekä turvallisessa ja inspiroivassa ilmapiirissä tapahtuvaa ryhmätyöskentelyä ja jakamista. Erilaiset harjoitukset vahvistavat sisäistä kokemusta. Ryhmä mahdollistaa arvokkaan peilauksen. Luovuus ja luonto ovat oleellisena osana kokonaisuutta.

Kokonaisuuden teemoja ovat

 • Sankarittaren matka: vapautumisen voima, sisäinen eheys ja kokonainen nainen matkalla kohti sisäistä kotia
 • Feminiininen tietoisuus: naiseuden monimuotoisuus
 • Sisäinen liitto: sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapaino
 • Tasapainon taika: valo ja varjot, tiedostamaton ja tietoinen, erillisyys ja ykseys, minä ja me
 • Sydänkohtu: Seksuaalienergia elämänvoimana ja tietoisuuden avaajana
 • Rakkauden alkemistit: henkinen alkemia, elementit ja symboliikka
 • Naisten tarinat: mytologiat ja arkkityypit
 • Valona kehossa: sisäisen suuruuden ja inhimillisyyden hyväksyminen
 • Tietoinen johtajuus: itsetuntemuksen myötä selkiytyvä oma arvo ja merkityksellisyys
 • Äiti Maa -yhteys: luontoyhteys, shamanistinen maailmankuva
 • Seremoniat ja arjen rituaalit: elämän juhlistaminen, yhteyden luominen ja vahvistaminen osana arkea

Yhteiset lähiviikonloput vietämme taianomaisen luonnon rauhassa, pääkaupunkiseudun lähellä, Villa Sofian juuri uusituissa ja rakennetuissa tiloissa. Yhteisissä viikonlopuissa ryhmä ja ympäristö tarjoavat upean mahdollisuuden kohdata toisemme ja itsemme rehellisellä ja syvällä tavalla. Inspiroidut tarinoiden jakamisesta. Saat olla näkyvä ja kuuluva, antaa ja vastaanottaa – iloa ja huumoria unohtamatta. Luottamuksellisessa piirityöskentelyssä on taikaa ja voimaa. Ryhmän muut jäsenet voivat toimia peileinä, inspiroijina ja opettajina toisilleen, jolloin muutos ja tietoisuuden avautuminen nopeutuvat yhdessä työskenneltäessä. Yhdessä oleminen antaa voimavaroja, lempeyttä, rohkeutta, tukea ja ymmärrystä omalle matkalle.

Shamaria-mysteerikoulun matkan ohjaajana, tilanpitäjänä ja initiaattorina toimii Katja Frange. Lisää Katjasta voit lukea täältä.

 

”Shamaria-katalysaattori pisti mylläämään
ja sytytti liekin josta ei ole paluuta.” -Anne-

 

Kokonaisuus (8kk) sisältää

 • Kokemukselliset viisi viikonloppuretriittiä (pe-su) Villa Sofiassa, yhteensä 15 lähipäivää
 • Retriittien välissä tapahtuva ohjaus
 • Kaikki koulutusmateriaalit, kirjallinen materiaali ja verkkomateriaali, joihin voit keskittyä omassa tahdissasi
 • Videoita ja nauhoitettuja meditaatioita
 • Facebookin suljettu ryhmä yhteydenpidolle, tuelle ja jakamiselle ryhmän kesken
 • Jatkuva henkilökohtainen ohjaus ja oman prosessin tuki sähköpostitse Katjalta

Onko tämä kokonaisuus tarkoitettu sinulle? Onko nyt sinun aikasi? 

Shamaria-mysteerikoulu ei lupaa tehdä sinua valmiiksi tai täydelliseksi. Kokonaisuus kuitenkin avaa, tukee ja toimii inspiroivana ja vahvana katalysaattorina sisäisessä muutoksessasi, joka vahvistaa omaa ainutlaatuista voimaasi ja sisäistä eheyttäsi. 

Tunnistatko itsesi tästä?

 • Haluat tuntea itsesi. Olet sitoutunut omaan henkiseen matkaasi,  itsetuntemuksen kehittämiseen ja tietoisuuden avaamiseen
 • Haluat vahvistaa sisäistä tasapainoasi ja feminiinistä voimaasi, mikä lisää rohkeutta ja uskallusta elää itseäsi kuunnellen
 • Elämän ja ihmisyyden syvä ymmärrys ja maailmaan vaikuttaminen ovat intohimojasi
 • Olet valmis kyseenalaistamaan ja muuttamaan itseäsi
 • Olet valmis kohtaamaan myös sisäisiä varjoja, epämukavuutta, haavoja, kipukohtia ja inhimillistä epätäydellisyyttä avautuaksesi ytimellesi
 • Haluat toteuttaa unelmiasi ja nauttia elämästäsi täysivaltaisemmin
 • Tiedät että sinulla on ainutlaatuinen tehtävä ja sinussa on potentiaalia, jota maailma tarvitsee
 • Haluat vastata sisäiseen kutsuun etsiäksesi entistä syvemmin vastausta siihen kuka sinä olet ja siten palvella myös ympäröivää maailmaa
 • Ajatus Shamariasta saa sinut innostumaan ja kehosi heräämään niin, että tiedät ja tunnet tämän olevan sinua varten!

Shamaria-mysteerikoulu edellyttää osallistujilta sitoutumista omaan itseen ja kokonaisuuteen, myös yhteisten viikonloppujen välissä. Henkinen työ itsensä kanssa vaatii tahtoa ja aikaa, koska asioiden sisäistäminen tapahtuu ennen kaikkea kokemuksen kautta. Sisäinen matka on asteittainen antautumisen prosessi. On tärkeää, että ryhmään osallistuvat ne ihmiset, jotka ovat aidosti inspiroituneita ja energeettisesti sitoutuneita omaan ja yhteiseen matkaan, koska se palvelee koko ryhmää parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

”Olen niin kiitollinen, että hain tähän kouluun. Juuri nyt oli tämän matkan aika ja kuinka tämä kokonaisuus on tukenut minua koko tämän kouluajan. Kaikessa siinä mitä elämääni on tullut, pois lähtenyt ja minkä näen nyt uusin silmin. Sinun tapasi yhdistää kaikkea kokemaasi, tietämääsi ja sinua elämässä kuljettanutta ja jakaa sitä syvää tietoa meille muille, on ollut niin kiehtovaa, sisintä avaavaa ja paljon elämääni tuovaa. Niin hienolla, herkän vahvalla tavalla koottu kokonaisuus eheytymisen ja kokonaiseksi tulemisen matkalla.”  -Anne-

Lisää palautteita täällä

 

 

Oletko valmis sanomaan itsellesi kyllä?

Lue lisää täältä!