Shamaria-mysteerikoulu (ryhmä 2022-2023)

Tahdotko vahvistaa luomisvoimaasi ja luontoyhteyttäsi?
Tahdotko avautua feminiinille viisaudelle ja voimalle?
Kiinnostavatko sinua elämän mysteerit ja ikiaikainen viisaus osana tätä päivää?
Tahdotko elämääsi naisia jakamaan ja tukemaan matkaasi?

Shamaria® on ainutlaatuinen ja korkeatasoinen, naisille suunnattu koulutuskokonaisuus. Shamaria on ikiaikainen ja uusi yhtä aikaa – moderni mysteerikoulu®, joka avaa viisauden osaksi tämän päivän tietoisen naisen elämää. Shamaria on syntynyt palvelemaan naisia, jotka muuttavat maailmaa. 

Kahdeksan kuukauden aikana käymme läpi voimallisen matkan, joka vapauttaa sinua siitä, mikä vielä estää sinua elämästä omassa voimassasi ja tehtävässäsi. Prosessin myötä opit tuntemaan itsesi syvemmin. Se johtaa uudenlaiseen sisäiseen rauhaan ja iloon, eheyteen ja selkeyteen, jotta voit elää entistä tietoisemmin, näkyvämmin ja kuuluvammin –  kotona kehossasi ja aidosti itsessäsi! Luovuutesi avautuu, intuitiosi vahvistuu. Syvennyt ikiaikaisiin feminiinisiin mysteereihin sekä syvennät luontoyhteyttäsi, jotta voit ymmärtää oman ainutlaatuisen merkityksellisyytesi osana suurempaa kudontaa.

Kahdeksan kuukauden kokonaisuuteen sisältyy viiden yhteisen retriittiviikonlopun lisäksi henkilökohtainen, sinun tarpeisiin vastaava mentorointi ja tuki, joka syventää matkaasi ja konkretisoi askeleitasi. Opimme ja avaudumme etenkin kokemisen ja jakamisen kautta. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu etäopiskelua sekä runsas määrä materiaalia. Saat itsellesi uusia työkaluja ja eväitä myös tulevaan. 

Jaamme matkaa erityisesti naisen elämän kautta. Avaudut feminiinin monimuotoisuudelle, sen viisaudelle sekä pyhälle ja villille voimalle.  Muutat niitä malleja, joilla vielä teet itsestäsi pienen oman hyvinvointisi kustannuksella. Olisiko nyt aika loistaa omassa voimassa, oman elämän timanttisena tähtenä? Vapautuaksemme kohtaamme myös sisäisiä varjoja ja vanhentuneita sukulinjojen tarinoita, kuten naiseuteen liittyvää häpeää, arvottomuutta tai turvattomuutta. Antaudumme ja vastaanotamme. Teemme tilaa lempeydelle ja inhimillisyydelle, iloa sekä elämän kauneutta, keveyttä ja ihmettä unohtamatta. Katse on tässä ja tulevassa – pääpaino on uuden itsen luomisessa ja sitä kautta myös maailmaan vaikuttamisessa.

Kuva: Aino Luukkanen
Kuva: Aino Luukkanen
Kuka sinä oikeasti olet?

Muutos tapahtuu sisältä ulos.  Itsetuntemuksen myötä sinussa vahvistuu oman merkityksellisyyden ja syvemmän tarkoituksen ymmärrys. Naisen voima ja viisaus on monimuotoista – pelotonta ja myötätuntoista rakkautta, feminiinin intuitiivista ja luovaa voimaa. Aito energiasi vaikuttaa siellä missä liikut ja tulee esille tekojesi ja olemuksesi kautta.  Sinussa tapahtuva muutos vaikuttaa aina myös ympäristöösi, jolloin esimerkiksi ihmissuhteesi avautuvat uudella tavalla totuudellisimmiksi ja aidommiksi. Tahdotko sinä olla nainen, joka yhä tietoisemmin vaikuttaa, luo kauneutta ja yhteyttä maailmaan sanojensa, tekojensa ja pelkän olemuksensa kautta? 

Shamaria-mysteerikoulussa työskentelemme yksin, pareina ja ryhmänä. Työskentelemme viiden elementin kautta, niin mielen, tunteiden, kehon kuin sielun tasolla ja käyttäen vaihtelevia menetelmiä. Koulutus on vahvasti kokemuksellinen ja viiden retriitin aikana keskitytään kokemuksiin ja elämyksiin, joita täydentää muu koulutuksen materiaali. Työskentely koostuu mm. erilaisista valmennuksellisista harjoituksista, sisäisistä ohjatuista matkoista, luovasta tekemisestä, meditaatioista ja kehollisista harjoituksista. Saat myös paljon uutta tietoa, joka tukee kokemustasi. Ammennamme voimaa luovuudesta, liikkeestä ja luontoäidin parantavasta voimasta. Juhlistamme elämää kauniilla seremonioilla. Keskustelemme, kohtaamme ja jaamme. Annamme intuition ohjata.

Shamaria aktivoi sinua muistamaan itsesi ja todellisen tehtäväsi. Sukellamme juuriin ja avaudumme tähtiin. Luomme sillan maan ja taivaan välille, jotta voit löytää keskikohtaasi, palata kotiin itseesi. 

Tämän matkan myötä kirjoitat tarinaasi uudelleen, luot nahkaasi ja kuin synnyt uudelleen. Sydämesi avautuu ja tietoisuutesi laajenee. On aika vastaanottaa ja luoda uutta! On aika astua esille, olla näkyvä ja kuuluva – sinun omalla ainutlaatuisella tavallasi. Leikit ja liikut, antaudut, puhdistut ja uudistut. Voit lopulta elää rohkeammin, vapaammin ja näkyvämmin. Elämän ilo, syvyys ja pyhyys voimistuvat. Voit kokea olevasi kokonainen sekä ainutlaatuinen osa suurta kokonaisuutta.

Oletko sinä valmis sitoutumaan itseesi?

Onko elämässäsi aika voimalliselle muutokselle? 

On uuden aika!

facebook-page-cover

”Tämä matka on ollut sellainen matka omaan itseen, etten olisi koskaan uskonut todeksi. Todella, todella vaikuttavan ja ihanan koulutuksen olet luonut. Ja pidän tavastasi opettaa, annat meidän itse oivaltaa itsemme ja olet tukena valtavan tiedonmäärän kanssa.” – Niina-

Lisää palautteita täällä

Shamaria-mysteerikoulu on kahdeksan kuukauden kokonaisuus, joka sisältää lähiopetusta elämyksellisillä ja syväluotaavilla retriiteillä, henkilökohtaista ohjausta, verkossa tapahtuvaa opetusta, kattavan määrän inspiroivia harjoituksia, kirjallista materiaalia, äänitteitä sekä turvallisessa ja inspiroivassa ilmapiirissä tapahtuvaa ryhmätyöskentelyä ja jakamista. Erilaiset harjoitukset vahvistavat sisäistä kokemusta. Luovuus ja luonto ovat oleellisena osana kokonaisuutta.  

Ryhmä mahdollistaa arvokkaan peilauksen. Se on kuin oma turvallinen johtoryhmä, kanssaluojien, siskojen mastermind ja sydänryhmä, joka tukee, avaa, inspiroi ja ruokkii toisiaan.  Ryhmä tarjoaa upean mahdollisuuden kohdata toisemme ja itsemme rehellisellä ja syvällä tavalla. Jaamme tarinoita. Saat olla näkyvä ja kuuluva, antaa ja vastaanottaa  – iloa ja huumoria unohtamatta. Luottamuksellisessa naisten piirityöskentelyssä on taikaa ja voimaa, joka nopeuttaa ja vahvistaa kunkin omaa henkilökohtaista sisäistä työtä. Yhdessä oleminen antaa voimavaroja, lempeyttä, rohkeutta, tukea ja ymmärrystä omalle matkalle. Et jää yksin. 

Ryhmän koko on pieni (noin 10 henkilöä), joka takaa jokaiselle ryhmätyöskentelyn lisäksi myös henkilökohtaisen ohjauksen.

Kokonaisuuden teemoja ovat mm. 

 • feminiininen voima ja viisaus, naisen monimuotoisuus ja arkkityypit
 • sisäisen feminiinin ja maskuliinin energian tasapaino
 • seksuaalienergia ja elämänvoiman avaaminen
 • kehollisuus ja syklisyys
 • elämän elementit ja symboliikka  
 • feminiiniset mysteerit
 • luomisvoiman ja luovuuden avaimet
 • seremoniat ja arjen rituaalit
 • erillisyydestä yhteyteen – yhteys itseen, naiseuteen, kehoon, luontoon, toisiimme ja rakkauteen

Yhteiset lähiviikonloput vietämme taianomaisen luonnon rauhassa viikinkisaarella, pääkaupunkiseudun lähellä, Villa Sofian turvallisessa sylissä, herkullisten ruokapatojen äärellä. www.villasofiabarosund.fi

Shamaria-mysteerikoulun ohjaavana voimana toimii Katja Frange. Lisää Katjasta voit lukea täältä.

”Shamaria-katalysaattori pisti mylläämään
ja sytytti liekin josta ei ole paluuta.” -Anne-

Kokonaisuus (8kk) sisältää

 • Kokemukselliset viisi viikonloppuretriittiä (pe-su) Villa Sofiassa, yhteensä 15 lähipäivää
 • Henkilökohtainen mentorointi 2krt, ohjausta retriittien välissä (puhelin/ zoom /sähköposti)
 • Kaikki koulutusmateriaalit, kirjallinen materiaali ja verkkomateriaali, joihin voit keskittyä omassa tahdissasi ja jotka jäävät käyttöösi koulutuksen jälkeenkin
 • Nauhoitettuja meditaatioita
 • Retriiteillä tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet
 • Facebookin suljettu ryhmä yhteydenpidolle, tuelle ja jakamiselle 

Onko tämä kokonaisuus tarkoitettu sinulle? Onko nyt sinun aikasi?

Shamaria-mysteerikoulu ei lupaa tehdä sinua valmiiksi tai täydelliseksi. Elämä on jatkuva elävä mysteerikoulu. Kokonaisuus kuitenkin avaa, tukee ja toimii inspiroivana ja vahvana katalysaattorina sisäisellä matkallasi!

Tunnistatko itsesi tästä?

 • Haluat tuntea itsesi entistä syvemmin
 • Tahdot muutoksen elämääsi – elää täydemmin ja näkyvämmin
 • Olet sitoutunut omaan henkiseen matkaasi,  itsetuntemuksen kehittämiseen ja tietoisuuden avaamiseen
 • Elämän ja ihmisyyden syvä ymmärrys sekä maailmaan vaikuttaminen ovat intohimojasi
 • Olet valmis kyseenalaistamaan ja muuttamaan itseäsi
 • Olet valmis kohtaamaan myös sisäisiä varjoja, epämukavuutta, haavoja, kipukohtia ja inhimillistä epätäydellisyyttä avautuaksesi ytimelle ja aitoudelle
 • Haluat toteuttaa unelmiasi ja nauttia elämästäsi täysivaltaisemmin
 • Tiedät että sinulla on ainutlaatuinen tehtävä ja potentiaali, jota maailma tarvitsee
 • Haluat vastata sisäiseen kutsuusi etsiäksesi entistä syvemmin vastausta siihen kuka sinä olet ja siten palvella myös ympäröivää maailmaa
 • Etsit elämääsi omaa tukijoukkoa, naisten piiriä, mastermind – ja sydänryhmää
 • Etsit henkilökohtaista, luottamuksellista ja avointa suhdetta ohjaajaan, joka tukee sinua muutoksessasi
 • Ajatus Shamariasta saa sinut innostumaan ja kehosi heräämään niin, että tiedät ja tunnet tämän olevan sinua varten!

Shamaria-mysteerikoulu edellyttää osallistujilta sitoutumista omaan itseen ja kokonaisuuteen, myös yhteisten viikonloppujen välissä. Henkinen työ itsensä kanssa vaatii tahtoa ja aikaa, koska asioiden sisäistäminen tapahtuu ennen kaikkea kokemuksen kautta. Sisäinen matka on asteittainen antautumisen prosessi. On tärkeää, että ryhmään osallistuvat ne ihmiset, jotka ovat aidosti inspiroituneita ja energeettisesti sitoutuneita omaan ja yhteiseen matkaan, koska se tukee ja palvelee myös koko ryhmää parhaalla mahdollisella tavalla. 

”Olen niin kiitollinen, että hain tähän kouluun. Juuri nyt oli tämän matkan aika ja kuinka tämä kokonaisuus on tukenut minua koko tämän kouluajan. Kaikessa siinä mitä elämääni on tullut, pois lähtenyt ja minkä näen nyt uusin silmin. Sinun tapasi yhdistää kaikkea kokemaasi, tietämääsi ja sinua elämässä kuljettanutta ja jakaa sitä syvää tietoa meille muille, on ollut niin kiehtovaa, sisintä avaavaa ja paljon elämääni tuovaa. Niin hienolla, herkän vahvalla tavalla koottu kokonaisuus eheytymisen ja kokonaiseksi tulemisen matkalla.”  -Anne-

Lisää palautteita täällä

Oletko valmis sanomaan itsellesi Kyllä?

Lue lisää täältä!