Shamaria-mysteerikoulu (ryhmä 2020-2021)

Haluatko kukoistaa – olla sisäisesti vapaa ja kokonainen?
Haluatko loistaa omassa, pyhässä ja alkuvoimaisessa naiseuden voimassasi?
Kiinnostavatko sinua elämän mysteerit ja ikiaikainen viisaus osana tätä päivää?
Haluatko vaikuttaa maailmaan merkityksellisellä tavalla?

Shamaria® on ainutlaatuinen ja korkeatasoinen, naisille suunnattu kokonaisuus. Shamaria on ikiaikainen ja uusi yhtä aikaa – moderni mysteerikoulu, joka avaa vanhan viisauden osaksi tämän päivän tietoisen naisen elämää. Shamaria on syntynyt palvelemaan naisia, jotka muuttavat maailmaa. 

Kahdeksan kuukauden aikana käymme läpi voimallisen matkan, joka vapauttaa sinua siitä, mikä vielä estää sinua elämästä täydellä potentiaalillasi, omassa voimassasi ja tehtävässäsi. Prosessin myötä opit tuntemaan itsesi syvemmin. Se johtaa uudenlaiseen sisäiseen rauhaan ja iloon, eheyteen ja selkeyteen, jotta voit elää entistä tietoisemmin, näkyvänä ja kuuluvana –  kotona omassa voimassasi, kehossasi ja aidosti itsessäsi! Luovuutesi kasvaa, intuitiosi vahvistuu. Syvennyt myös ikiaikaisiin feminiinisiin mysteereihin ja alkemiaan sekä syvennät luontoyhteyttäsi, jotta voit ymmärtää oman ainutlaatuisen merkityksellisyytesi osana suurempaa kudontaa.

Kahdeksan kuukauden kokonaisuuteen sisältyy viiden yhteisen retriittiviikonlopun lisäksi henkilökohtainen, sinun tarpeita vastaava mentorointi ja tuki, joka syventää matkaasi, konkretisoi askeleesi ja varmistaa jatkuvuuden myös retriittien välillä. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu etäopiskelua sekä runsas määrä materiaalia. Saat itsellesi uusia työkaluja ja eväitä myös tulevaan.

Jaamme matkaa erityisesti naisen elämän kautta, vahvistaen samalla sisäistä ja kollektiivista feminiinisen ja maskuliinisen energian välistä tasapainoa. Voit kokea entistä vahvemmin oman naiseuden monimuotoisuuden, sen pyhän ja villin voiman. Muutat niitä malleja, joilla vielä teet itsestäsi pienen oman hyvinvointisi kustannuksella – koska nyt on aika loistaa omassa voimassa, oman elämän timanttisena tähtenä! Vapautuaksemme kohtaamme myös sisäisiä varjoja ja vanhentuneita sukulinjojen tarinoita, kuten naiseuteen liittyvää häpeää, arvottomuutta tai turvattomuutta. Kohtaamme sen mikä laajentaa, vahvistaa omaa voimaa ja avaa aitoudelle.  Teemme tilaa haavoittuvaisuuden voimalle ja inhimillisyydelle, iloa sekä elämän kauneutta, keveyttä ja ihmettä unohtamatta. Katse on tässä ja tulevassa – pääpaino on uuden itsen luomisessa ja sitä kautta uuden maailman luomisessa. 

Kuka sinä oikeasti olet? Entä kuka sinä olet osana tätä maailmaa?

Muutos tapahtuu sisältä ulos.  Itsetuntemuksen myötä sinussa vahvistuu oman merkityksellisyyden ja tarkoituksen ymmärrys sekä itsenäinen, uuden ajan naisjohtajuus. Se on pelotonta rakkautta ja feminiinistä luovaa voimaa, joka vaikuttaa siellä missä liikut ja tulee esille tekojesi ja olemuksesi kautta. Se tarkoittaa sinun ainutlaatuista sielusi esenssiä, lääkettä, jolla on maailmaa muuttava voima ja jota maailma tarvitsee. Sinun tehtävääsi ja merkityksellistä, ainutlaatuista tapaasi palvella myötätunnolla ja rakkaudella, ilman että se tapahtuu sinun hyvinvointisi kustannuksella. Sinun muutos vaikuttaa aina myös ympäristöösi, jolloin esimerkiksi ihmissuhteesi avautuvat uudella tavalla totuudellisimmiksi ja aidommiksi. Haluatko olla nainen, joka yhä tietoisemmin vaikuttaa, luo kauneutta ja uudenlaista maailmaa sanoillaan, teoillaan ja jo pelkällä olemuksellaan?  

Shamaria-mysteerikoulussa työskentelemme yksin, pareina ja ryhmänä. Työskentelemme niin mielen, kehon kuin sielun tasolla käyttäen vaihtelevia lähestymistapoja. Koulutus on vahvasti kokemuksellinen. Työskentely koostuu mm. erilaisista valmennuksellisista harjoituksista, sisäisistä ohjatuista matkoista, luovasta tekemisestä, meditaatioista ja kehollisista harjoituksista. Saat myös paljon uutta tietoa, joka tukee kokemustasi.  Kokonaisuudessa yhdistyy niin ikaikainen henkinen viisaus kuin modernit tutkimukset. Ammennamme voimaa luovuudesta, liikkeestä ja luonnosta. Juhlistamme elämää kauniilla seremonioilla ja arjen rituaaleilla. Perehdymme myös luontoäidin parantavaan voimaan. Keskustelemme, kohtaamme ja jaamme. Annamme intuition ohjata. Shamaria aktivoi sinua muistamaan itsesi ja todellisen tehtäväsi. Ammennamme juurista ja avaudumme tähtiin – sekä luomme sillan maan ja taivaan välille. Palaat kotiin – itseesi.

Tämän matkan myötä kirjoitat tarinaasi uudelleen, luot nahkaasi ja kuin synnyt uudelleen. Sydämesi avautuu ja tietoisuutesi laajenee. On aika vastaanottaa ja luoda uutta! On aika astua esille, olla näkyvä ja kuuluva – sinun omalla ainutlaatuisella tavallasi. Leikit ja liikut, antaudut, puhdistut ja uudistut, jotta voit lopulta muistaa kuka sinä autenttisesti sisimmässäsi olet ja elää rohkeasti, vapaana ja näkyvänä itsenä. Elämän ilo, syvyys ja pyhyys voimistuvat. Voit kokea olevasi kokonainen sekä ainutlaatuinen osa suurta kokonaisuutta.

Oletko sinä valmis sitoutumaan itseesi? Onko elämässäsi aika voimalliselle muutokselle? On uuden aika!

”Tämä matka on ollut sellainen matka omaan itseen, etten olisi koskaan uskonut todeksi. Todella, todella vaikuttavan ja ihanan koulutuksen olet olet luonut. Ja pidän tavastasi opettaa, annat meidän itse oivaltaa itsemme ja olet tukena valtavan tiedonmäärän kanssa.” – Niina-

Lisää palautteita täällä

 

Shamaria-mysteerikoulu on kahdeksan kuukauden kokonaisuus, joka sisältää lähiopetusta elämyksellisillä ja syväluotaavilla retriiteillä, jatkuvan henkilökohtaisen ohjauksen, verkossa tapahtuvaa opetusta, kattavan määrän inspiroivia harjoituksia, kirjallista materiaalia, videoita, äänitteitä sekä turvallisessa ja inspiroivassa ilmapiirissä tapahtuvaa ryhmätyöskentelyä ja jakamista. Erilaiset harjoitukset vahvistavat sisäistä kokemusta. Luovuus ja luonto ovat oleellisena osana kokonaisuutta.  

Ryhmä mahdollistaa arvokkaan peilauksen. Se on kuin oma johtoryhmä, kanssaluojien, siskojen mastermind ja sydänryhmä, joka tukee, avaa, inspiroi ja ruokkii toisiaan.  Ryhmä tarjoaa upean mahdollisuuden kohdata toisemme ja itsemme rehellisellä ja syvällä tavalla. Jaamme tarinoita. Saat olla näkyvä ja kuuluva, antaa ja vastaanottaa  – iloa ja huumoria unohtamatta. Luottamuksellisessa naisten piirityöskentelyssä on taikaa ja voimaa, joka nopeuttaa ja vahvistaa kunkin omaa henkilökohtaista sisäistä työtä.Yhdessä oleminen antaa voimavaroja, lempeyttä, rohkeutta, tukea ja ymmärrystä omalle matkalle. Et jää yksin. 

Ryhmän koko on pieni (noin 10 henkilöä), joka takaa jokaiselle ryhmätyöskentelyn lisäksi myös vahvan henkilökohtaisen ohjauksen.

Kokonaisuuden aiheita ovat mm. 

 • Sankarittaren matka ja paluu kotiin: vapautumisen voima, sisäinen eheys ja kokonainen nainen 
 • Feminiininen tietoisuus: naiseuden monimuotoisuus
 • Sisäinen liitto: sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapaino
 • Tasapainon taika: valo ja varjot, tiedostamaton ja tietoinen, erillisyys ja ykseys, minä ja me
 • Sydänkohtu: Seksuaalienergian elämänvoima, kehollistunut nainen 
 • Rakkauden alkemistit: henkinen alkemia, elementit ja symboliikka
 • Naisten tarinat: mytologiat ja arkkityypit
 • Valona kehossa: sisäisen suuruuden ja inhimillisen pienuuden kauneus
 • Uuden ajan tietoinen naisjohtajuus: oma arvo, tehtävä ja merkityksellisyys osana kokonaisuutta
 • Äiti Maa -yhteys: luontoyhteys, shamanistinen maailmankuva
 • Seremoniat ja arjen rituaalit: elämän juhlistaminen, yhteyden luominen ja vahvistaminen osana arkea

Yhteiset lähiviikonloput vietämme taianomaisen luonnon rauhassa viikinkisaarella, pääkaupunkiseudun lähellä, Villa Sofian juuri uusituissa ja rakennetuissa tiloissa. www.villasofiabarosund.fi

Shamaria-mysteerikoulun ohjaavana voimana toimii Katja Frange. Lisää Katjasta voit lukea täältä.

 

”Shamaria-katalysaattori pisti mylläämään
ja sytytti liekin josta ei ole paluuta.” -Anne-

 

Kokonaisuus (8kk) sisältää

 • Kokemukselliset viisi viikonloppuretriittiä (pe-su) Villa Sofiassa, yhteensä 15 lähipäivää
 • Henkilökohtainen mentorointi 2krt/kk, räätälöidyt kunkin yksilöllistä tarvetta vastaavat tehtävät ja harjoitteet myös retriittien välissä (puhelin/skype/ zoom /sähköposti)
 • Kaikki koulutusmateriaalit, kirjallinen materiaali ja verkkomateriaali, joihin voit keskittyä omassa tahdissasi
 • Videoita ja nauhoitettuja meditaatioita
 • Retriiteillä tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet
 • Facebookin suljettu ryhmä yhteydenpidolle, tuelle ja jakamiselle 

Onko tämä kokonaisuus tarkoitettu sinulle? Onko nyt sinun aikasi? 

Shamaria-mysteerikoulu ei lupaa tehdä sinua valmiiksi tai täydelliseksi. Kokonaisuus kuitenkin avaa, tukee ja toimii inspiroivana ja vahvana katalysaattorina sisäisessä muutoksessasi!

Tunnistatko itsesi tästä?

 • Haluat tuntea itsesi entistä syvemmin.
 • Tahdot muutoksen elämääsi – elää täydemmin ja näkyvämmin
 • Olet sitoutunut omaan henkiseen matkaasi,  itsetuntemuksen kehittämiseen ja tietoisuuden avaamiseen
 • Elämän ja ihmisyyden syvä ymmärrys sekä maailmaan vaikuttaminen ovat intohimojasi
 • Olet valmis kyseenalaistamaan ja muuttamaan itseäsi
 • Olet valmis kohtaamaan myös sisäisiä varjoja, epämukavuutta, haavoja, kipukohtia ja inhimillistä epätäydellisyyttä avautuaksesi ytimellesi
 • Haluat toteuttaa unelmiasi ja nauttia elämästäsi täysivaltaisemmin
 • Tiedät että sinulla on ainutlaatuinen tehtävä ja potentiaali, jota maailma tarvitsee
 • Haluat vastata sisäiseen kutsuun etsiäksesi entistä syvemmin vastausta siihen kuka sinä olet ja siten palvella myös ympäröivää maailmaa
 • Etsit elämääsi omaa tukijoukkoa, naisten piiriä, mastermind – ja sydänryhmää
 • Etsit henkilökohtaista, luottamuksellista ja avointa suhdetta ohjaajaan, joka tukee sinua muutoksessasi
 • Ajatus Shamariasta saa sinut innostumaan ja kehosi heräämään niin, että tiedät ja tunnet tämän olevan sinua varten!

Shamaria-mysteerikoulu edellyttää osallistujilta sitoutumista omaan itseen ja kokonaisuuteen, myös yhteisten viikonloppujen välissä. Henkinen työ itsensä kanssa vaatii tahtoa ja aikaa, koska asioiden sisäistäminen tapahtuu ennen kaikkea kokemuksen kautta. Sisäinen matka on asteittainen antautumisen prosessi. On tärkeää, että ryhmään osallistuvat ne ihmiset, jotka ovat aidosti inspiroituneita ja energeettisesti sitoutuneita omaan ja yhteiseen matkaan, koska se tukee ja palvelee myös koko ryhmää parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

”Olen niin kiitollinen, että hain tähän kouluun. Juuri nyt oli tämän matkan aika ja kuinka tämä kokonaisuus on tukenut minua koko tämän kouluajan. Kaikessa siinä mitä elämääni on tullut, pois lähtenyt ja minkä näen nyt uusin silmin. Sinun tapasi yhdistää kaikkea kokemaasi, tietämääsi ja sinua elämässä kuljettanutta ja jakaa sitä syvää tietoa meille muille, on ollut niin kiehtovaa, sisintä avaavaa ja paljon elämääni tuovaa. Niin hienolla, herkän vahvalla tavalla koottu kokonaisuus eheytymisen ja kokonaiseksi tulemisen matkalla.”  -Anne-

Lisää palautteita täällä

 

 

Oletko valmis sanomaan itsellesi Kyllä?

Lue lisää täältä!