Katja Frange

Katja

Olen Shamarian perustaja, kanssakulkija, kirjailija, näkijä, moderni mystikko, taiteilijasielu ja kahden tyttären äiti. Minun polkuni on shamanistinen feminiinisten mysteerien polku. Eräs näkijä sanoi aikoinaan, että minun tehtäväni on ensin kokea ja sitten opettaa kokemaani. Uskon, että vain se mahdollistaa toiselle ihmiselle peilinä olemisen, jakamisen ja kanssakulkemisen. Kun on kokenut elämän värit itsessään, voi kuulla ja nähdä ne myös toisessa ja herättää myös toinen kokemaan ne itsessään. Kun on käynyt varjoissa, tuntee tien myös valon puolelle. Paljon olen kokenut ja kuitenkin samaan aikaan tunnen olevani jatkuvasti uuden edessä, tyhjä ja täynnä yhtä aikaa. 

Haluan kasvaa ihmisenä ja ohjata myös muita siihen. Oman kasvuni myötä olen oivaltanut, että se mikä tekee minut suureksi, on uskallus olla myös pieni. Kun on rehellisesti kesken ja epätäydellinen, voi kokea myös sisäistä suuruutta ja rauhaa. Työskentelyssänikin on tärkeää olla samanarvoinen. Se on kuitenkin inhimillisyys, joka tekee meistä lähestyttävän ja samaistuttavan. Haluan olla opettajana ja ohjaajana turvallinen kanssakulkija ja viisas peili, jonka kautta toinen ihminen voi nähdä itsensä syvemmin ja jonka vierellä voi uskaltaa kohdata itsensä sellaisena kuin on. Se on tie aitoon itsetuntemukseen ja omaan maailmaa muuttavaan valovoimaan.

Intohimonani on rakkauden tie – maailmaa muuttava tietoinen, vapaa ja luova elämä, feminiinisen voimaantuminen ja kehollistaminen sekä elämän mysteerin tutkiminen. Olen intuitiivisen elämän ja pyhän feminiinisen energian avaaja. Uskon rakkauden ja myötätunnon maailmaa muuttavaan voimaan, mutta en oman itseni kustannuksella. Tämä on yksi syy, miksi ohjaan ja inspiroin erityisesti naisia omaan voimaan ja viisauteen sekä feminiinisen energian kehollistamiseen sen kauniissa monimuotoisuudessaan. Kun nainen aidosti arvostaa ja rakastaa itseään, hän voi ymmärtää myös oman ainutlaatuisen merkityksensä ja muuttaa maailmaa teoillaan, sanoillaan – ja jo pelkällä olemuksellaan. 

Avaan tähän asti kuljettua henkistä polkuani kirjoissani Intuitiolla -Kuuletko sisäisen viisautesi? ja Kuunsilta –feminiinisen tietoisuuden matka. Tietoisempaa polkua on takanani lähemmäs kaksikymmentä vuotta. Olen valmentanut henkilökohtaisesti sekä järjestänyt ja ohjannut erilaisia henkiseen hyvinvointiin ja tietoiseen elämään liittyviä koulutuksia, kursseja ja retriittejä vuodesta 2012.

Shamaria on pitkäaikainen visioni ja vuosien aikana johdatuksessa syntynyt sekä jatkuvasti elämän mysteerien myötä muuttuva ja elävä kokonaisuus.  Olen yhdistänyt kokonaisuudessa tähän astisen kokemukseni, osaamiseni ja tekemäni tutkimustyön. Uskon, että elämä itsessään on suurin opettaja ja voimme saada puhtaan suoran ohjauksen. Tarvitsemme kuitenkin myös toisiamme inspiroimaan, peilaamaan, avaamaan portteja ja aktivoimaan jotain unohdettua itsessämme. Luomme yhdessä tätä maailmaa. 

Sydämen viisaus avautuu kokemusten kautta, kulkemalla ihmisen tietä. Yhteys suureen mysteeriin avautuu antautumalla todelliselle itselle, huikealle ainutlaatuiselle kauneudelle, joka jokaisessa ihmisessä on. Tämän lisäksi pidän tärkeänä jatkuvaa kouluttautumista, joka lisää tietoa ja avaa ymmärrystä. Vaikka olen etsijä, joka oppii ja oivaltaa elämällä elämää todeksi, olen myös tutkija. Tutkin vanhaa viisautta, mytologioita, perinteitä ja tarinoita ymmärtääkseni itseni suuressa kokonaisuudessa, jossa kaikki lopulta liittyy kaikkeen.

Kuljen omalla shamanistisella feminiinisten mysteerien polulla. Minua ohjaa Äiti Maa ja Suuri Äiti, Gaia-Sophia. Kuljen Isiksen ja Maria Magdaleenan viitoittamalla tiellä. Lisäksi minua inspiroi mm. henkinen alkemia, pyhä geometria, tantra, kasvien parantava voima, astrologia, NLP, jungilainen psykoanalyysi, arkkityypit ja unet – mutta samanaikaisesti olen avoin kaikille vanhoille ja uusille tavoille tarkastella maailmaa ja ihmisyyttä. Mielenkiintoista on yhdistää ikiaikaista ja uutta, intuitiivista ja analyyttista sekä näkyvää ja näkymätöntä. Kuitenkin lopulta voi huomata kaikessa olevan saman ytimen, Rakkauden.

Olen sitoutunut työhöni kohti korkeampaa tietoisuutta ja aidompaa ihmisyyttä. Olen sitoutunut palvelemaan ja kulkemaan niiden naisten vierellä, jotka ovat valmiita kohtaamaan itsensä, ihmisyyden ihmeen ja elämän mysteerin. Tämän lisäksi olen tytärten äiti, joka iloitsee arjen elämästä, hyvästä ruoasta, villasukista ja hitaista aamuista kahvilla ja musiikilla. Tärkein on lopulta hyvin yksinkertaista. Elämä on tässä ja nyt. Kohdataan ilolla!

Henkilökohtaiset sivuni: katjafrange.com

Henkilökuva Minä Olen -lehdessä 2019