Hakeminen

 Tervetuloa matkalle itseesi!

Miten pääsen mukaan?

Shamaria-mysteerikouluun voit hakea mukaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään sähköpostitse. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja miksi haluat mukaan tälle matkalle. Voit myös kertoa esimerkiksi siitä, millainen sinun henkinen tie on tähän mennessä ollut. Missä koet suurimmat kasvukohtasi tällä hetkellä olevan? Entä millaisia odotuksia sinulla on Shamarian suhteen? Ilmoitathan, mikäli terveydentilassasi on jotain mikä on hyvä olla tiedossa. Muistathan liittää mukaan myös yhteystietosi ja toiveesi maksusuunnitelmasta (josta lisää alempana tällä sivulla).

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: katja.frange@soulment.fi

Jos sinua mietityttää jokin, vastaan mielelläni kysymyksiin sähköpostilla: katja.frange@soulment.fi  tai puhelimitse: 045 1255979 (ei tekstareita). 

Shamaria_4

Aikataulu ja sijainti

Uusi koulutusryhmä aloittaa lokakuussa 2022.

Koulutuskokonaisuuteen sisältyvät retriitit järjestetään seuraavina viikonloppuina:

28.-30.10.2022

25.-27.11.2022

20.-22.1.2023

24.-26.3.2023

19.-21.5.2023

Kokonaisuuden kesto on 8 kuukautta (lokakuu-toukokuu).

Ryhmä saa tarkemmat viikonloppukohtaiset aikataulutiedot. Pääsääntöisesti aloitamme perjantaina noin klo 18 ja lopetamme sunnuntaina noin klo 15.

Yhteiset viikonloput vietetään luonnon keskellä, kauniissa Villa Sofiassa, joka sijaitsee Inkoon Bärosundin saarella, noin 70 km päässä Helsingistä. Tutustu Villa Sofiaan tämän linkin kautta.

Shamarian koulutuskokonaisuuteen (8kk) sisältyy

  • Viisi viikonloppuretriittiä (pe-su), yhteensä 15 lähipäivää
  • Henkilökohtainen valmennuskerta
  • Oman prosessin tuki sähköpostilla
  • Retriittien välinen opetus ja materiaalit: verkkomateriaali ja nauhoitetut meditaatiot, joihin voit keskittyä omassa tahdissasi
  • Retriittien harjoituksissa käytettävät tarvikkeet, materiaalit ja kirjallinen materiaali
  • Facebookin suljettu ryhmä yhteydenpidolle, tuelle ja jakamiselle ryhmän kesken

Maksu

Shamarian koulutusmaksu on: 2777€ (sis.alv 537,48€)

Shamarian koulutusmaksu on mahdollista maksaa osissa ilman ylimääräisiä maksuja ja pidemmällä maksuaikataululla.

Viikonloppukohtaiset ruoka- ja majoituspalvelut ostetaan erikseen niitä tarjoavalta palveluntarjoajalta (Villa Sofia). (Matkapakettilaki 2018)

Kysy lisätietoja vaihtoehdoista ja palveluista!

Huomioithan, että ryhmän paikat täytetään hyväksymisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Ryhmä on pieni (noin 10 henkilöä), joka takaa jokaiselle ryhmätyöskentelyn lisäksi vahvan tuen henkilökohtaiseen prosessiin. 

Huomioithan tämän: Kaikissa maksuvaihtoehdoissa Shamariaan hyväksymisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 220€, joka sisältyy kokonaishintaan. Varausmaksu vahvistaa paikkasi ryhmässä. Varausmaksua ei palauteta osallistujan peruuttaessa osallistumisensa, mutta sen voi siirtää seuraavaan alkavaan ryhmään.

On tärkeää, että jokainen ryhmään osallistuja on sitoutunut koulutukseen. Siksi 30 päivää ennen koulutuksen alkua tai sitä myöhemmin tapahtuneista peruutuksista ei palauteta rahoja takaisin, muuta kuin lääkärin todistuksella sellaisesta vakavasta terveydellisestä syystä, joka ei ole ollut tiedossa ennen koulun alkua.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
”On aivan mahtavaa, että olen tajunnut, että ne vastaukset todellakin löytyvät omasta sisimmästä; matkojen ja elämän puheen kuuntelun kautta. Tuntuu, että maailma on avautunut ihan uudella tavalla. On tasoja, jotka eivät meille näyttäydy selvästi, vaan aivan kuin odottavat aivan siinä vieressä lähellämme, että havainnoimme ne.” -Niina–

”Haluan omasta puolestani kiittää ja sanoa, että olen sydämestäni, äitinä, onnellinen ja kiitollinen, että tyttäreni löysi ja pääsi kurssille. Hän on löytänyt oman polkunsa, sen oman itsensä, joka jo pienenä tyttönä oli. Ja ihana matka jatkuu.” – Kiitollinen äiti –

Lisää palautteita täällä