Hakeminen

 Tervetuloa matkalle itseesi!

Miten pääsen mukaan?

Shamaria-mysteerikouluun voit hakea mukaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään sähköpostitse. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja miksi haluat mukaan tälle matkalle. Miksi se tuntuu sinulle oikealta? Voit myös kertoa esimerkiksi siitä, millainen sinun henkinen tie on tähän mennessä ollut. Missä koet suurimmat kasvukohtasi tällä hetkellä olevan? Entä millaisia odotuksia sinulla on Shamarian suhteen? Ilmoitathan, mikäli terveydentilassa on jotain mikä on hyvä olla tiedossa. Muistathan liittää mukaan myös yhteystietosi ja toiveesi maksusuunnitelmasta (josta lisää alempana tällä sivulla).

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: katja.frange@soulment.fi

Jos sinua mietityttää jokin, vastaan mielelläni kysymyksiin sähköpostilla: katja.frange@soulment.fi  tai puhelimitse: 045 1255979 (ei tekstareita). 

Aikataulu ja sijainti

*** Seuraava Shamarian ryhmä aloittaa syksyllä 2020! ***

Kokonaisuuteen sisältyvät retriitit järjestetään seuraavina viikonloppuina: –

Kokonaisuuden kesto on 8 kuukautta (lokakuu-toukokuu).

Ryhmä saa tarkemmat viikonloppukohtaiset aikataulutiedot. Pääsääntöisesti aloitamme perjantaina noin klo 18 ja lopetamme sunnuntaina noin klo 15.

Yhteiset viikonloput vietetään luonnon keskellä, kauniissa Villa Sofiassa, joka sijaitsee Inkoon Bärosundin saarella, noin 70 km päässä Helsingistä. Tutustu Villa Sofiaan tämän linkin kautta.

 

 

Shamarian matkaan (8kk) sisältyy

  • Viisi viikonloppuretriittiä (pe-su), yhteensä 15 lähipäivää
  • Koko koulutuksen ajan henkilökohtainen mentorointiohjaus ja oman prosessin tuki (puhelin/skype/sähköposti)
  • Retriittien välinen opetus ja materiaalit: verkkomateriaali, nauhoitetut meditaatiot ja videot, joihin voit keskittyä omassa tahdissasi
  • Retriittien harjoituksissa käytettävät materiaalit ja kirjallinen materiaali
  • Facebookin suljettu ryhmä yhteydenpidolle, tuelle ja jakamiselle ryhmän kesken

Maksu

Shamarian kokonaisuuden maksu on x€

Shamarian maksu on mahdollista maksaa osissa ilman ylimääräisiä maksuja ja pidemmällä maksuaikataululla

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Majoituspaketti täysihoidolla x€/viikonloppu. Maksu suoraan palveluntarjoajalle. (Matkapakettilaki 2018)

Huomioithan, että ryhmän paikat täytetään hyväksymisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Ryhmä on pieni (noin 10 henkilöä), joka takaa jokaiselle ryhmätyöskentelyn lisäksi vahvan tuen henkilökohtaiseen prosessiin. 

Huomioithan tämän: Kaikissa maksuvaihtoehdoissa Shamariaan hyväksymisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 220€, joka sisältyy kokonaishintaan. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta sen voi siirtää seuraavaan alkavaan ryhmään.

On tärkeää, että jokainen ryhmään osallistuja on sitoutunut koulutukseen. Siksi 30 päivää ennen koulutuksen alkua tai sitä myöhemmin tapahtuneista peruutuksista ei palauteta rahoja takaisin, muuta kuin lääkärin todistuksella sellaisesta vakavasta terveydellisestä syystä, joka ei ole ollut tiedossa ennen koulun alkua.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

”On aivan mahtavaa, että olen tajunnut, että ne vastaukset todellakin löytyvät omasta sisimmästä; matkojen ja elämän puheen kuuntelun kautta. Tuntuu, että maailma on avautunut ihan uudella tavalla. On tasoja, jotka eivät meille näyttäydy selvästi, vaan aivan kuin odottavat aivan siinä vieressä lähellämme, että havainnoimme ne.” -Niina–

”Haluan omasta puolestani kiittää ja sanoa, että olen sydämestäni, äitinä, onnellinen ja kiitollinen, että tyttäreni löysi ja pääsi kurssille. Hän on löytänyt oman polkunsa, sen oman itsensä, joka jo pienenä tyttönä oli. Ja ihana matka jatkuu.” – Kiitollinen äiti –

Lisää palautteita täällä