Ajankohtaista

Shamaria – moderni mysteerikoulu

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2019. Seuraa sivuja, niin saat tietoa ilmoittautumisen alkaessa! 

NAISEN JUURET JA SIIVET – VOIMARETRIITTI TUOMISTOLLA 22.-24.2.2019

Haluatko kokea sinussa olevan syvän naiseuden alkuvoiman ja pyhän feminiinisen valon? Sisäisen suuruutesi kehossasi?

Haluatko kasvattaa syvemmät juuret ja suuremmat siivet, jotta voit kokea elämän entistä kokonaisvaltaisemmin?

Naisen juuret ja siivet –retriitti on yhtä aikaa hyvin voimallinen ja lempeä, niin avaava kuin tasapainottava viikonloppu. Keskitymme naisen kahteen voimakeskukseen sekä niistä avautuvien energioiden tasapainoon. Tämä ainutlaatuinen retriitti järjestetään Tuomiston kartanon upeissa, tunnelmallisissa puitteissa.

Juuret edustavat naisen sisäistä, vahvaa ja villiä alkuvoimaa, johon liittyy esimerkiksi kehollisuus, Äiti Maa -yhteys, seksuaalienergia ja luovuus. Kehossa tämän alkuvoiman keskus on lantion alue ja kohtu, josta kumpuaa uutta synnyttävä elinvoima ja esimerkiksi unelmat todeksi ilmentävä tahtotuli. Nainen tarvitsee alas maahan avautuvia juuria, jotta voi seistä omassa ainutlaatuisessa voimassaan ja tehdä näkyväksi todellisen itsensä. Juuret myös maadoittavat ihmiselämään, kehollistavat henkisyyden, sekä ravitsevat sisäistä ja ulkoista elinvoimaa.

Ylöspäin avautuvat siivet edustavat pyhän feminiinisen pelotonta rakkautta ja korkeaa viisautta sekä iloa ja myötätunnon valoa. Kehossa tuon sisäisen valon keskus on sydän. Sisäinen transformaatio tapahtuu etenkin sydämen voimalla, jolla voi kohdata elämän syvimmätkin varjot. Sydämestä ammennamme sen valon ja rohkeuden, jolla voimme kohdata itsessämme ja ympärillämme niitä asioita, jotka rajoittavat, pienentävät ja pitävät vielä kiinni vanhassa. Sydämen rakkaudella ja myötätunnolla voimme myös hyväksyä oman inhimillisen epätäydellisyyden ja keskeneräisyyden, mikä avaa aitoudelle.

Kun juuret ja siivet avautuvat ja yhdistyvät, tapahtuu taianomaista vapautusta, avautumista ja eheytymistä. Retriitillä teemme voimallisen syväsukelluksen sisällemme, myös naurun ja rauhan siivittämänä. Kohtaat itsesi niin sisäisten matkojen, kehollisten harjoitusten, kuin piirissä jakamisen kautta. Viikonloppuna lähdet myös shamaanirumpu-matkalle, osallistut kauniiseen naiseuden seremoniaan, kuulet mielenkiintoisen luennon sekä nautit herkullisesta kasvisruoasta, hemmottelevasta puusaunasta ja paljusta tähtitaivaan alla. Työskentely tapahtuu turvallisessa ohjauksessa ja naisten hyväksyvässä piirissä.

Tämä viikonloppu on elämys – Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ – LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

NAISEN VOIMA NÄKYVÄKSI – OSALLISTU NAISEN VOIMAPAKKA -PROJEKTIIN! 

Haluatko olla osana naiseuteen liittyvää huikean ainutlaatuista kuvitusprojektia?

Naisen Voimapakka –projekti kutsuu nyt naisia. Sinulla on mahdollisuus olla yksi osa isompaa kokonaisuutta, jossa tehdään näkyväksi feminiinistä kauneutta, viisautta ja voimaa!

Itsetutkiskeluun ja intuitiiviseen opastukseen käytettävät kortit ovat saaneet viime vuosina suuren suosion. Niitä käytetään niin yksin, ystävien kesken kuin esimerkiksi terapiatyössä inspiroimaan, herättelemään ajatuksia ja uusia näkökulmia. Vuonna 2019 julkaistava Naisen Voimapakka sisältää 44 korttia, joiden kuvat ja tekstit liittyvät naiseuden erilaisiin teemoihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osana näitä kortteja oman valokuvasi kautta!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ TAI TÄÄLTÄ

MINÄ OLEN -MESSUT 9.2.2019

Katjan luento ”Sankarittaren matka eheäksi naiseksi” messuilla lauantaina 9.2. klo 16.00 – Tervetuloa kuuntelemaan!