Ajankohtaista

Shamaria – moderni mysteerikoulu

Seuraava ryhmä aloittaa lokakuussa 2019 – haku on jo käynnissä.

Tarkemmat päivämäärät löytyvät hakeminen -sivulta.

Lämpimästi tervetuloa!

***

Katja mukana Rumpu Soikoon! -tapahtumassa 18.-21.7.2019

Lue lisää täältä! 

***

Tulossa olevat retriitit

Kuun ja auringon aika – oman voiman retriitti naisille

16.-18.8.2019 Villa Sofia ja Elisaari

Sisäinen tutkimusmatka. Naisten piiri jurtassa. Ympäröivä saaristoluonto. Tasapainon seremonia. Uudelle tietoisuudelle avautuminen. Oma keskikohta, oma voima.

Olet lämpimästi tervetullut puhdistamaan ja tasapainottamaan feminiinistä ja maskuliinista energiaasi sekä vahvistamaan omaa voimaasi!

Kuun ja auringon aika -retriitti järjestetään Villa Sofialla/ Elisaarella 16.-18. elokuuta. Tämän eheyttävän ja inspiroivan retriitin teemana on sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen energian välinen tasapaino – sisäisen kuun ja auringon yhdistäminen entistä voimallisemmin ja puhtaammin.

Tutkimme teemaa yksin ja yhdessä, erilaisten avaavien harjoitusten, sisäisten matkojen, elementtien ja jakamisen kautta. Iltaisin kokoonnumme jurttaan, tulen äärelle piiriin, kuten naiset ovat aikojen alusta tehneet. Lauantai-päivän vietämme Elisaaren taianomaisessa ja hoitavassa luonnossa, tutkien elementtejä itsessämme – feminiinistä vettä ja maata sekä maskuliinista tulta ja ilmaa. Meille on myös varattu Elisaaren rantasauna, jossa pääsemme nauttimaan elokuisesta kesäpäivästä. Viikonlopun aikana teemme myös ohjattuja rumpumatkoja ja kohtaamme itsessämme sen, minkä on aika kohdata. Juhlistamme elämää tulen ja veden seremonialla, vahvistaen siten feminiinisen ja maskuliinisen tasapainoa niin itsessämme kuin kollektiivisesti. Annamme myös ympäröivän luonnon tukea meitä avautumisessa ja eheytymisessä. Aloitamme uudenlaisen kauniin tanssin sisäisen naisen ja miehen välillä.

Tämä retriitti on transformoiva, avaava, elämyksellinen ja kokemuksellinen!

Paikkoja retriitille on rajoitetusti. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Retriitti alkaa perjantaina 16.8. klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15 aikaan.

Retriitin hinta on 111€ (sis. alv24%)

Majoituspaketin täysi ylläpito palveluntarjoajalta 195€/viikonloppu, joka maksetaan suoraan palveluntarjoajalle.

Retriitin hinta sisältää viikonlopun ohjelman ja opetuksen, materiaalit ja saunamaksun.
Täysi ylläpito sisältää 2 yön majoituksen sekä kaikki ruokailut (pe: iltaruoka, la: aamupala, päivällinen, iltaruoka, su: aamupala ja päivällinen). Ruoka on herkullista kasvisruokaa (laktoositon, gluteeniton)

Lämpimästi tervetuloa mukaan unohtumattomaan viikonloppuun!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: katja.frange@soulment.fi

22.-24.11.2019 Tuomiston kartano – lisätietoja tulossa pian!