Ajankohtaista

Shamaria – moderni mysteerikoulu

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2020 – seuraa sivuja ja kysy lisätietoja tarvittaessa.

***

UUSI NAINEN JA FEMINIINISET MYSTEERIT – RETRIITTI
22.-24.11. TUOMISTON KARTANOLLA

Tämä retriitti kutsuu naisia, jotka ovat valmiita herättämään eloon puhtaan feminiinisen voimansa ja viisautensa – ja näyttämään sen! On uuden luomisen aika. Onko myös sinun aika luoda itsesi uudelleen, kehollistaa todellinen olemuksesi ja olla näkyvä omassa upeudessasi?

Työskentelemme voimallisten, pyhien feminiinisten mysteerien äärellä, etenkin Maria Magdaleenan ja Isiksen ohjauksessa. Avaamme ikiaikaista viisautta, aktivoimme unohdettua voimaa. Tämä retriitti vapauttaa, eheyttää, tasapainottaa ja energisoi. Tässä retriitissä on syvyyttä, ihmettä ja taikaa! Myös ympäristö ja taianomainen Tuomiston Kartano tukee retriittiä feminiinisellä kauneudella ja herkullisilla tarjoiluilla. Jos kuulet kutsun, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Retriitin aikana teemme erilaisia kokemuksellisia, energeettisiä ja kehollisia harjoituksia sekä ohjattuja sisäisiä matkoja, joiden kautta avaudut muistamaan itsesi, oman feminiinisen voimallisen kauneuden. Saat myös tietoa ja ymmärrystä feminiinisistä mysteereistä. Maria Magdaleenan rakkauden oppien ohjauksessa vahvistamme sisäistä liittoa, sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen välistä liittoa. Avaamme naisen maa- ja taivasyhteyttä sekä niiden välistä yhteyttä, jotta voimme kehollistaa oman ainutlaatuisen olemuksemme entistä näkyvämmäksi tässä maailmassa. Käsittelemme myös uuden ajan naisjohtajuutta, joka perustuu uutta synnyttävään luovaan voimaan sekä pelottomaan, myötätuntoiseen rakkauteen. Olemme vahvasti avautumisen ja uudelleen luomisen äärellä, muistamassa todellisen itsemme ja feminiinisen monimuotoisuuden upeuden. Isiksen ohjauksessa luomme uudelleen oman kehotemppelimme sekä avaudumme elämän taialle ja kultaiselle runsaudelle, sen kaikissa muodoissaan. On turvallista olla näkyvä ja voimallinen nainen.

Retriitillä jokainen työskentelee ensisijaisesti itsensä kanssa, mutta naisten piirin voima vahvistaa, peilaa, inspiroi ja tukee upealla tavalla sitä, mikä kullekin haluaa tulla näkyväksi – iloa ja huumoria unohtamatta. Jakaminen on myös osa prosessia, jotta voimme myös vastaanottaa ja antaa oman lahjamme osaksi yhteistä viikonloppua.

Sano rohkeasti kyllä itsellesi ja tule mukaan luomaan itsesi uudelleen sekä sitä kautta luomaan yhdessä myös uutta maailmaa!

***
ALUSTAVA OHJELMA

Perjantai 22.11.
16-17 saapuminen ja majoittuminen
17-19 piirin avaus ja avausseremonia
feminiiniset mysteerit -avaus
19 illallinen
20 iltameditaatio

Lauantai 23.11.
9-10 aamupala
10-13 feminiiniset mysteerit
13 lounas ja vapaa-aikaa
15 feminiiniset mysteerit
18 iltaseremonia
20 illallinen
21 lempeä ja rentouttava puusauna

Sunnuntai 24.11.
9-10 aamupala
10-12 feminiiniset mysteerit
12 lounas
13-15 loppuseremonia ja kotiinpaluu

HINTA

Retriitin kokonaishinta on 444€ (sis. alv 24%), joka sisältää ohjauksen ja ohjelman sekä majoittumisen täysihoidolla.

Täysihoito sisältää majoituksen 3-4 hengen huoneissa sekä herkullista kasvisruokaa. Gluteeniton, maidoton tai muu erikoisruokavalio +20€. Petivaatteet (aluslakana, tyynyliina, pussilakana) ja pyyhe eivät kuulu hintaan, joten tuothan ne mukanasi (tai voit vuokrata paikan päältä 10€).
Tutustu Tuomiston kartanoon: http://www.tuomistonkartano.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä saat käytännön lisätietoja sekä laskun vahvistusmaksusta 100€, jonka maksamalla vahvistat paikkasi retriitillä.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Ilmoittaudu osoitteeseen katja.frange@soulment.fi
Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-ainerajoitukset.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa alle 30 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 100€ euron peruutusmaksun. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevista peruutuksista joudumme veloittamaan retriitin koko summan. Osallistumismaksu maksetaan laskulla, jossa eräpäivänä on retriitin viimeinen päivä.

Katja Frange (Shamaria) on henkinen valmentaja, kirjailija, näkijä ja taiteilija. Hän kulkee vahvasti omaa shamanistista feminiinisten mysteerien polkua. Intuitiolla ja Kuunsilta –kirjojen myötä Katja tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän sanansaattajana ja feminiinisen tietoisuuden avaajana. Katja on myös naisille suunnatun modernin mysteerikoulun perustaja, joka ammentaa voimaa ikiaikaisesta viisaudesta, tietoisesta ihmisyydestä ja rakkaudesta.
Lue lisää Katjasta: https://shamaria.net/yhteys/katja-frange/
http://www.katjafrange.com
http://www.shamaria.net

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lohikäärmeiden maailma – shamanistinen kurssi
28.2.-1.3.2020, Nukula

shamanismi * mytologia * intuitio * seremonia* rumpumatka

Ohjaajina Katja Frange (Shamaria) ja Helena Karhu (Karhun talo)

”Lohikäärme on toivoa luova olento, jolla on suunnaton luomisvoima. Kuva kiinalaisesta lohikäärmeestä ilmestyi neoliittisissä kuvioissa jo 5. vuosituhat ennen ajanlaskun alkua. Se on täten yksi ihmiskunnan aikaisimmista symboleista. Yksi ensimmäisistä kirjallisista lohikäärmekuvauksista oli I Ching – kirjassa. Siinä lohikäärmeet symboloivat taivasta, kevättä, muutosta ja luovaa energiaa. Lohikäärmeellä on piilevä puoli, ja sillä on kyky muuntautua tahdonvoimalla. Se voi tehdä itsensä näkymättömäksi, pienentyä toukan kokoiseksi, tai levittää kehonsa kattamaan taivaat.” (Robert Beer, 2003, The Handbook of Tibetan Symbols. Shambala)

Tämä kurssi on syntynyt yhteydestämme lohikäärmeisiin myyttisinä olentoina ja niiden välittämään voimaan. Lohikäärmeet kutsuvat osallistujia kohtaamaan, laajentumaan, hengittämään ja olemaan. Meitä kutsutaan yhteiselle matkalle, jossa voimme shamaanisauvojemme avulla avata portaalin tuohon todellisuuteen, missä lohikäärmeet odottavat meitä. Lohikäärmeillä on parantava viesti. Ne nostavat meitä masennuksesta, negaatioista, muista varjoista. Ne ovat täällä auttaakseen meitä haasteissamme. Lohikäärmeet kutsuvat meitä kohtaamaan pelkomme, ja löytämään sisäisen vahvuutemme kohdatessamme niin ulkoisia haasteita kuin sisäisiä tilojamme. Niillä on myös sielunpalautuksellinen tehtävä. Pystymme tähän yhdessä.

Tällä kurssilla syvennymme lohikäärmeiden mytologiaan, symboliikkaan, niiden henkiseen merkitykseen ja voimaan meissä. Teemme shamanistisia matkoja. Avaamme entistä syvempää luontoyhteyttä. Teemme intuitiivista taidetta sisäisen viisauden johdattamana. On ainutlaatuinen mahdollisuus kokoontua yhdessä tekemään näkymätöntä näkyväksi.

Kaksi shamanistista polkua kulkevaa, palvelutehtävälleen omistautunutta naista yhdistävät ensi kertaa voimansa ja kutsuvat tälle kurssille. He avaava tilan, jossa voit vahvistua ja avautua sinussa olevalle ainutlaatuiselle voimalle ja ikiaikaiselle tietoisuudelle. Tilan, jossa mikä tahansa on mahdollista.

Katja (Shamaria) ja Helena (Karhun talo) nostavat rummut kohti Pohjantähteä. Kutsumme koolle eri ilmansuuntien lohikäärmeet, jotta voimme kuulla, nähdä ja kokea jotain ennen kokematonta shamanistisilla matkoillamme. Näissä energioissa luomme myös intuitiivista taidetta, jonka kautta luomme lohikäärmeitä näkyväksi. Teemme seremonioita ja istumme piirissä tulen äärellä, jaamme tarinoita, inspiroidumme ja innostumme yhdessä ihmeiden äärellä! Tämä kurssi on kuin seikkailu, jota olemme odottaneet!

Ekologiseen matkailuun keskittyvä Nukula tarjoaa meille turvalliset ja luonnonläheiset puitteet retkellemme tänä talvena. Kurssipaikkaamme ympäröi voimallinen luonto Päijänteen rannalla, ja voimme hiljentyä puhtaan luonnon äärelle kuuntelemaan, olemaan ja istumaan yhteisessä piirissämme.

Onko kurssi minulle?

Tämä kurssi on tarkoitettu erityisesti shamanistista polkua kulkeville seikkailijoille, jotka janoavat syvää yhteyttä luontoon ja elämän mysteeriin. Jos sinulla ei ole kokemusta shamanistisesta työskentelystä, mutta kuulet kutsun ja koet yhteyttä ja mielenkiintoa lohikäärmeisiin, tämä kurssi on myös sinulle. Huomioi kuitenkin, että tällä kurssilla ei opeteta shamanistisen työskentelyn, kuten sisäisten matkojen tekemisen perustaitoja. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai erityisosaamista intuitiivisesta taiteen tekemisestä. Mukaasi voit ottaa myös oman rummun, mutta se ei ole välttämätön kurssille osallistumiseen. Kurssi on alkoholiton ja päihteetön. Ruokailut ovat kurssin aikana kasvisruokaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumismaksu on 200€, joka sisältää kurssiopetuksen ja alv 24%

Majoitus täysihoidolla Nukulassa on 220€ kurssin ajan, joka maksetaan paikan päällä. Gluteeniton tai muu erikoisruokavalio on 20€ lisämaksulla. Ruokailut kurssin aikana ovat kasvisruokaa.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla ilmoittautumismaksun tästä linkistä

Lue lisää ohjaajista ja paikasta