Retriitit

NAISEN JUURET JA SIIVET – VOIMARETRIITTI TUOMISTOLLA 22.-24.2.2019

(linkki tapahtumaan, Facebook) 

Haluatko kokea sinussa olevan syvän naiseuden alkuvoiman ja pyhän feminiinisen valon? Sisäisen suuruutesi kehossasi?

Haluatko kasvattaa syvemmät juuret ja suuremmat siivet, jotta voit kokea elämän entistä kokonaisvaltaisemmin?

Naisen juuret ja siivet –retriitti on yhtä aikaa hyvin voimallinen ja lempeä, niin avaava kuin tasapainottava viikonloppu. Keskitymme naisen kahteen voimakeskukseen sekä niistä avautuvien energioiden tasapainoon. Tämä ainutlaatuinen retriitti järjestetään Tuomiston kartanon upeissa, tunnelmallisissa puitteissa.

Juuret edustavat naisen sisäistä, vahvaa ja villiä alkuvoimaa, johon liittyy esimerkiksi kehollisuus, Äiti Maa -yhteys, seksuaalienergia ja luovuus. Kehossa tämän alkuvoiman keskus on lantion alue ja kohtu, josta kumpuaa uutta synnyttävä elinvoima ja esimerkiksi unelmat todeksi ilmentävä tahtotuli. Nainen tarvitsee alas maahan avautuvia juuria, jotta voi seistä omassa ainutlaatuisessa voimassaan ja tehdä näkyväksi todellisen itsensä. Juuret myös maadoittavat ihmiselämään, kehollistavat henkisyyden, sekä ravitsevat sisäistä ja ulkoista elinvoimaa.

Ylöspäin avautuvat siivet edustavat pyhän feminiinisen pelotonta rakkautta ja korkeaa viisautta sekä iloa ja myötätunnon valoa. Kehossa tuon sisäisen valon keskus on sydän. Sisäinen transformaatio tapahtuu etenkin sydämen voimalla, jolla voi kohdata elämän syvimmätkin varjot. Sydämestä ammennamme sen valon ja rohkeuden, jolla voimme kohdata itsessämme ja ympärillämme niitä asioita, jotka rajoittavat, pienentävät ja pitävät vielä kiinni vanhassa. Sydämen rakkaudella ja myötätunnolla voimme myös hyväksyä oman inhimillisen epätäydellisyyden ja keskeneräisyyden, mikä avaa aitoudelle.

Kun juuret ja siivet avautuvat ja yhdistyvät, tapahtuu taianomaista vapautusta, avautumista ja eheytymistä. Retriitillä teemme voimallisen syväsukelluksen sisällemme, myös naurun ja rauhan siivittämänä. Kohtaat itsesi niin sisäisten matkojen, kehollisten harjoitusten, kuin piirissä jakamisen kautta. Viikonloppuna lähdet myös shamaanirumpu-matkalle, osallistut kauniiseen naiseuden seremoniaan, kuulet mielenkiintoisen luennon sekä nautit herkullisesta kasvisruoasta, hemmottelevasta puusaunasta ja paljusta tähtitaivaan alla. Työskentely tapahtuu turvallisessa ohjauksessa ja naisten hyväksyvässä piirissä.

Tämä viikonloppu on elämys – Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

ALUSTAVA OHJELMA
PE
16—18 majoittuminen ja tutustuminen
18 – 19 illallinen
19 aloituspiiri ja ohjattu meditaatiomatka

LA
9-10 aamiainen
10-13 Juuret ja siivet –workshop
13 -14 lounas
14-15.30 omaa aikaa
15.30-17.30 juuret ja siivet –workshop
18-19 illallinen
19.30 sauna ja palju
21 Naiseuden voimaseremonia

SU
9-10 aamiainen
10 -12.30 Juuret ja siivet –workshop
12.30-14 lounas ja aikaa pakkaamiselle / omaa aikaa
14-15 lopetuspiiri ja loppuhalaukset

HINTA
EarlyBird-hinta 410€ (sis alv 24%)

Rajallisen osallistujamäärän vuoksi, retriitillä on varausmaksu 100€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, mutta se sisältyy retriitin hintaan. Loppuhinnan 310€ tulee olla maksettuna viimeistään 11.2.2019. Sen voi maksaa myös osissa 2*155€.

Retriitti toteutuu mikäli minimimäärä osallistujia on ilmoittautunut 22.1.2018 mennessä.

Hinta sisältää:
– Workshopit/valmennus/ohjelma yhteensä noin 10 tuntia
– Täysihoito: 2 aamiainen, 2 lounas, 2 illallinen
– 2 yön majoitus 4 hengen huoneissa (omat lakanat mukaan)
– puusauna ja palju

Ilmoittauminen ja lisätiedot: katja.frange@soulment.fi

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA VOIMANAINEN!