Naisten piirit

Tila olla itsensä äärellä.
Tila luoda yhteys.
Inpiroitua. Puhdistua. Avautua. Vahvistua.

Kautta aikojen naiset ovat kokoontuneet yhteen jakaakseen tarinoitaan ja luodakseen uutta. Kokoontuessaan piiriin, naiset muodostavat yhdessä pyöreän tilan, kuin kohdun uuden syntymälle. Piiristä lähtiessään jokainen nainen on erilainen kuin sinne tullessaan.

Naisten piiri on elämyksellinen ja seremoniallinen, kaunis kohtaaminen. Piirissä jokaisella on mahdollisuus pysähtyä, rauhoittua ja vahvistaa yhteyttä itseen ja toisiin. 

Jokainen piiri on ainutlaatuinen kokemus, joka kutoutuu paikalla olevien naisten tarinoista, elämänkokemuksista ja niiden synnyttämästä viisaudesta. Annamme nousta esille myös sen, mikä haluaa siinä hetkessä syntyä, tulla näkyväksi ja kuuluvaksi. Näin yhdessäolemisen taika sekä hetkessä syntyvä elämän ihme saavat ainutlaatuisen näkyvän muodon, joka palvelee paikalla olevia parhaalla mahdollisella tavalla. Kokoontumalla yhteen kunnioitamme ja vahvistamme naiseutta ja feminiinistä energiaa niin itsessämme, kuin kollektiivisesti kaikkialla.

Yhteen kokoontumisesta ja jakamisesta syntyy myös suuri ilo ja voima. Piirit ovatkin hyvin hoitavia, sydäntä avaavia, inspiroivia, tukea antavia, puhdistavia ja vapauttavia. Piiriin voi tulla sellaisena kuin on, myös vain olemaan, kuuntelemaan ja lepäämään vahvistavassa ja luottamuksellisessa naisten energiassa. 

Katso tulossa olevat avoimet naisten piirit täältä

Järjestämmekö yhdessä naisten piirin? 

Voimme järjestää yhdessä piirin, joka on avoinna kaikille halukkaille tai esimerkiksi omalle ystäväporukallesi. Toimin piirin vetäjänä ja sinä illan emäntänä. Naisten piiri voidaan järjestää esimerkiksi kotonasi tai työpaikallasi / liiketilassasi, sisällä tai sään mukaan ulkona, kuten yksityisellä nuotiopaikalla/kodalla. Voimme kokoontua ja luoda illasta hoitavan elämyksen, jossa naisilla on mahdollisuus pysähtyä itsensä äärelle, inspiroitua, vahvistua sekä tulla kuulluksi ja nähdyksi.

Naisten piirin sisältö (suuntaa antava) 

  • Yhteen kokoontuminen, piirin ja aiheen avaus
  • Tilaa jakamiselle ja keskustelulle
  • Ohjattu sisäinen matka / rummutusmatka (voi ottaa mukaan myös oman rummun)
  • Henkilökohtainen intuitiivisen näkijän viesti jokaiselle piirissä
  • Piirin sulkeminen

Illan kesto noin 3 tuntia. 

Osallistumismaksu noin 50€/henkilö, riippuen matkakustannuksista ja muista järjestelykustannuksista 

Jokainen osallistuja voi tuoda piirin keskelle naiseutta ja feminiinistä energiaa kunnioittavan pienen lahjan (esim. kukka, kivi, kuva, hedelmä, koru), joka jää kiitokseksi paikan emännälle.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sopiva ajankohta. 

”Jotain voimallista tapahtuu, kun naiset kokoontuvat yhteen. Naisten välinen yhteistyö ja yhteen kokoontuminen auttaa meitä syntymään uuteen energiaan. Tällainen siskous vahvistaa ja ruokkii meitä itseämme, mutta samalla myös koko maailmaa, koska se vahvistaa feminiinistä energiaa kollektiivisessa tietoisuudessa. Uuden synnyttäminen ei ole helppoa, ja nainen jos joku tietää tämän. Naiset voivat toimia kätilöinä toisilleen, auttaa syntymään uuteen energiaan, rohkaista, tukea ja muistuttaa oleellisesta. Me ihmiset tarvitsemme toisiamme, yhdistymistä, jakamista ja toistemme tukemista – sai se sitten minkä muodon tahansa.” (ote Kuunsilta -kirjasta, Katja Frange)