Online: Saaga -mysteerimatka

Tervetuloa Saaga –mysteerimatkalle, joka on sinun ainutlaatuinen, suuri tarinasi!

Elämän haasteidenkin keskellä, ihmisyyttä ja arkea voi katsella myös taianomaisin silmin. Elämä on moniulotteinen mysteeri ja kuljemme kukin arkkityyppistä matkaa, jonka tunnistaminen tuo mukanaan jatkuvuutta, merkityksellisyyttä ja toivoa. Se on myös hyvin inspiroivaa ja mielenkiintoista!

Saaga -mysteerimatkan aikana kuljemme yhdessä kuuden kuukauden arkkityyppisen sankarin/sankarittaren matkan. Et voi vielä tietää mihin matkasi vie, etkä tiedä miten elämäsi tulee muuttumaan, mutta sinun ei tarvitsekaan. Voit kuitenkin kuulla kutsun. Se on kutsu sisäiselle muutosmatkalle, joka alkaa loppusyksyn hämärässä ja kulkee talven pimeyden läpi päättyen kevään aurinkoon.

Saaga-mysteerimatka johdattaa sinut syvälle omiin alitajuntaisiin maisemiin. Astumme tuntemattomaan ja näkymättömään. Kuljemme kohti symbolista lohikäärmeen luolaa ja palaamme takaisin kotiin aarre mukanamme. Saaga on mysteerimatka, jolle voit vain antautua ja antaa sisäisen viisautesi ja ohjauksesi puhua. 

Saagan aikana tapaamme kuukausittain täysikuun aikaan. Saat tietoa ja kuulet tarinoita ikiaikaisesta symboliikasta, myyteistä ja alitajuntaisesta syvyydestä. Teemme ohjatusti sisäisiä matkoja. Kohtaat sisäisiä arkkityyppejäsi; näkijän, vanhan viisaan, suojelijan, arkkivihollisesi sekä muita auttajia ja kanssakulkijoita. Seuraamme unia ja ympäröivän luonnon viestejä. Kysymykset saavat vastauksia.

Saaga-mysteerimatkaa vahvistaa omaa voimaa, itsetuntemusta ja intuitiota, avaa tietoisuutta sekä ohjaa näkemään elämää syklisenä matkana, missä erilaiset vaiheet seuraavat toisiaan luonnollisina vaiheina. Tämä tuo mukanaan jatkuvuutta, merkityksellisyyttä ja toivoa siitä, että myös elämän haasteilla ja kaaoksellakin on merkityksensä. Arkkityyppistä ymmärrystä voi hyödyntää etenkin kaikessa luovassa tekemisessä ja työssä.

Voit myös katsella ihmisyyttä ja arkea taianomaisin silmin. Seikkailut eivät tapahdu vain elokuvissa, vaan myös sinun elämäsi voi olla taianomainen seikkailu, matka elämän moniulotteisuuteen ja mysteeriin. Kun palaat takaisin kotiin, voit tunnistaa itsessäsi tapahtuneen muutoksen, joka saa aikaan myös näkyviä muutoksia.

Saagan oppaana toimii modernin mysteerikoulun Shamarian perustaja Katja Frange.

Kurssin sisältö:

– Kuusi online-valmennusta livelähetyksenä. Kokoonnumme yhteisen nuotion äärelle yhteensä kuusi kertaa, noin kerran kuukaudessa täysikuun aikaan (yhteensä 15 h valmennusta). Yhteiset tapaamiset tapahtuvat livenä verkon kautta, zoom-ohjelman kautta. Valmennukset koostuvat luennoista, tarinoista, sisäisistä matkoista, harjoituksista ja jakamisesta. Zoom-tapaamiset nauhoitetaan, joten ne ovat katsottavissa myös jälkeenpäin.

– Valmennusten välillä saat materiaalia matkasi tueksi (kirjallista materiaalia, äänimateriaalia) Materiaali on käytössäsi vuoden ajan mysteerimatkan jälkeen. 

– Jaamme ajatuksia, kysymyksiä ja kokemuksia yhteisessä, suljetussa Facebook-ryhmässä 

Yhteiset zoom-valmennukset (klo 18.00-20.30):

ti 8.11.2022 Kutsu ja matkalle lähtö 

to 8.12.2022 Portti tuntemattomaan

ma 9.1. 2023 Lohikäärmeen luola

ma 6.2.2023 Jumalattaren lahja

ti 7.3.2023 Kotiinpaluu 

ti 4.4.2023 Yhteinen nuotiopiiri

Saaga-mysteerimatkan kurssimaksu on 555€ (sis alv24%), myös osamaksu mahdollista, kuukausimaksuna 93€/kk

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla: katja.frange@soulment.fi

Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan ainutlaatuiseen sisäiseen maailmaasi ja elämän mysteeriin!