Leijonanaiset – johtajuus ja feminiini viisaus

Mitä on feminiini johtajuus ja miksi se on tässä ajassa erityisen tärkeää?
Mitkä ovat itsensä johtamisen avaimia?
Mitä on tietoisen ja ihmisyyteen perustuvan johtajuuden ytimessä?
Onko sinunkin sisälläsi leijonanainen, joka tahtoo vaikuttaa ympäröivään maailmaan parantavalla tavalla?

Tervetuloa syventymään johtajuuteen feminiinin viisauden johdattamana ja nauttimaan kevään uutta synnyttävästä elinvoimasta!

Tämän ainutlaatuisen viikonlopun aikana uppoudumme aiheeseen yhdessä keskustellen ja jakaen. Teemme erilaisia avaavia, syväluotaavia, tietoisuutta ja alitajuntaa herätteleviä harjoituksia. Sukellamme itsensä johtajuuden juuriin ja sydämeen– sinne, mistä avautuu voima, joka näyttää suuntaa myös toisille. Visioimme rohkeasti tulevaa. Pysähdymme sen äärelle, millaista johtajuuden muutosta maailma nyt tarvitsee ja mitä se voi tarkoittaa juuri sinun kohdallasi.

Entä jos olisit itse se johtaja, jota tahdot seurata?

Entä jos johtajuus perustuisikin lähtökohtaisesti asioihin kuten palveleminen, sydäntietoisuus, ihmisyys, elämän jatkuvuuden turvaaminen, merkityksellisyys, aitous, luovuus, luontoyhteys, kohtaaminen, yhteistyö, inspiroiminen, kuunteleminen, vastaanottaminen, myötätunto, läpinäkyvyys sekä intuitio ja rohkeus kuunnella sisäistä ohjausta? Mikään näistä ei poissulje tuottavuutta tai tuloksia, päinvastoin. Avain ei ole kuitenkaan ainoastaan tämän tiedostamisessa, vaan myös todeksi elämisessä itsensä johtamisen kautta. Johdat sillä mitä olet.

Viikonloppuna avataan johtajuuden kokonaiskuvaa, niin menneen ja tulevan kuin feminiinin ja maskuliinin tasapainon kautta tarkasteltuna. Lisäksi jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen tulkinnan, jonka avulla voi tahtoessaan peilata oman johtajuuden vahvuuksia ja haasteita. Viikonlopusta saat inspiraatiota, rohkaisua ja kannustusta omalle polullesi. Tutustut muihin viisaisiin naisiin, jotka kokevat tietoisen johtajuuden merkityksellisyyden ja tärkeyden omakseen. Viikonlopun tarkoitus on sytyttää uutta ymmärrystä ja inspiroida, energisoida, tukea, auttaa kuulemaan itseä, luoda uusia visioita sekä suhteita toisiin leijonanaisiin. Tämä kaikki kantaa viikonlopun jälkeenkin!

Viikonloppu on kokemuksellinen ja tietoisuutta avaava. Parhaimmillaan se kirkastaa, miten juuri sinä tahdot johtaa ja palvella aidosti, sydämestäsi sekä itsellesi ainutlaatuisella ja merkityksellisellä tavalla.

Tämä viikonloppu on tarkoitettu kaikille johtajuudesta ja sen meneillään olevasta muutoksesta kiinnostuneille naisille. Voit olla oman elämäsi johtaja, äiti, yrittäjä, omaa bisnestä suunnitteleva tai johtoasemassa työskentelevä. Jokainen on johtaja omassa elämässään. Jokainen voi vaikuttaa omalla merkityksellä tavalla, luoda ja viedä maailmaa tahtomaansa suuntaan, näyttää tietä ja palvella suurempaa kokonaisuutta juuri siellä missä on. Vaikka johtajuus ja feminiini viisaus –teema ei ole sukupuoleen sidottu, tässä viikonlopussa kokoonnumme aiheen äärelle naisten kesken, tarkastelemaan teemaa naisen elämän silmin.

Lämpimästi tervetuloa viikonloppuun, joka järjestetään Tuomiston kartanon upeissa puitteissa Sastamalassa 5.5.-7.5.23. Alustavan aikataulun mukaan asettaudumme taloon ja tutustumme toisiimme perjantaina noin klo 17.30 alkaen. Lauantaina olemme tiiviisti viikonlopun teeman äärellä, nauttien myös ympärillä olevista kauniista puitteista, puusaunasta ja kevään elinvoimaisesta luonnosta. Sunnuntaina jatkamme vielä teeman äärellä, kunnes aloitamme kotimatkan noin klo 15. Osallistujat saavat tarkemman ohjelman. Yhteisessä viikonlopussa meitä hellitään täysihoidolla, talon herkullisella ruoalla, puusaunan lempeillä löylyillä ja ympäristön ihanilla energioilla.

Kanssasi viikonlopussa Katja Frange

Katja Frange on henkinen valmentaja ja kirjailija, äiti ja oman elämänsä johtaja. Katja on toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 lähtien. Hän johtaa perustamaansa modernia mysteerikoulua Shamariaa. Katja on julkaissut useita kirjoja ja kortteja henkisen kasvun teemoista. Hän on syventynyt viimeisten vuosien ajan intohimoisesti feminiinin viisauteen ja voimaan sen monimuotoisuudessaan. Aikaisemmin Katja toimi kansainvälisessä yritysmaailmassa, myös johtajuuden parissa. Matka vei kuitenkin yrittäjyyteen ja syvälle henkiselle matkalle. Palava kiinnostus johtajuuteen on kuitenkin pysynyt ja nyt hän on valmis yhdistämään oman kokemuksensa ja henkisen matkansa myös johtajuuden teemoihin. Ohjaajana Katja on hyvin intuitiivinen, lämmin, kuunteleva ja herättelevä. Hän on kanssakulkija, katalysaattori ja tilanpitäjä, joka kutsuu naisia kohtaamaan ja yhdistämään viisautta ja voimaa.

*

Maksutiedot:

Viikonlopun early bird –hinta 190€ (sis. alv) on voimassa 31.3.23 asti.

Tämän jälkeen hinta on 222€. Maksu sisältää koko viikonlopun ohjatun ohjelman, henkilökohtaisen tulkinnan sekä puusaunan ja tilan vain ryhmällemme.

Lisäksi erikseen maksettavaksi tulee Tuomiston kartanon täysihoidon majoituspaketti 280€ (sis.alv), joka sisältää majoituksen 2 yötä 2-4 hengen huoneissa, maukkaan kasvisruoan (2 illallista ja aamiaista, lounas ja brunssi). Tämä laskutetaan viikko ennen retriittiä. Ruoka-aineallergiat sisältyvät hintaan, mutta ilmoitathan allergioista erikseen Katjalle. Täysihoito ei sisällä liinavaatteita ja pyyhkeitä. Liinavaatesetin vuokra on 20€, jos ei ole omia mukana. Rajoitettu määrä yksityishuoneita on varattavissa lisämaksusta.

Viikonloppu maksetaan kolmessa osassa:
– 90€ varausmaksu järjestäjälle ilmoittautumisen yhteydessä (katja.frange@soulment.fi). Maksutiedot saat ilmoittautumisen jälkeen. (Tahtoessasi voit maksaa koko 190€ kerralla)
– 280€ majoituspaketti Tuomiston kartanolle (viikko ennen retriittiä)
– 100€ loppumaksu järjestäjälle 1.5. mennessä

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: katja.frange@soulment.fi

Viikonloppu toteutuu 10 osallistujalla ja maksimi osallistujamäärä on 15.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut kurssin 30 pv ennen kurssin alkamista, varausmaksua ei palauteta. Jos perut 14 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitetaan koko kurssimaksu. Lääkärintodistuksella veloitetaan vain toimistokulut 60€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos viikonloppu ei jostain syystä toteudu järjestäjän toimesta, maksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Lämpimästi tervetuloa! 

Näytä vähemmän